Tulevalla kaudella 8,8 miljoonaa dollaria tienaava Jeff Teague aikoo asua tulevan kauden vanhempiensa kellarissa. Seitsemän edelliskautta Atlantassa pelannut Teague siirtyy ensi kaudeksi Indiana Pacersin joukkueeseen.

Teague on Indianapolisista kotoisin ja paljasti paikallisradion haastattelussa, että aikoo viettää tulevan kauden asuen vanhempiensa luona.

– Ostin täältä tason joitakin vuosia sitten ja kun tein jatkosopimuksen Atlantan kanssa, päätin asuvani Atlantassa. Annoin taloni hiljattain vanhemmilleni ja nyt myin taloni Atlantassa, joten muutan takaisin ja asun vanhassa talossani yhdessä äitini ja isäni kanssa, 28-vuotias Teague kertoi.

Hän vitsaili myös, ettei hänellä ole kotiintuloaikoja eikä hänen tarvitse enää ajaa nurmikkoa, sillä se on isän hoidossa.

Hän on uransa aikana tienannut pelkästään palkkatuloilla tähän mennessä lähes 31 miljoonaa dollaria.