Kauhajoen Karhu vahvistui, kun se hankki NCAA:n mestaruuden voittaneen Kevin Waren riveihinsä. Ware koki pari vuotta sitten karmivan loukkaantumisen, kun hänen jalkansa meni pahasti poikki. Hän on palannut kuitenkin taas pelikentille.

Ware pelasi Louisvillessä ja hänen jalkansa katkesi hirvittävässä tilanteessa ja hän oli pitkään sivussa. Hän kuitenkin taisteli tiensä takaisin kentille ja aloittaa ammattiuransa innolla Korisliigassa.

– Olen otettu ja onnellinen, että coach Sami halusi minut joukkueeseen, Ware toteaa Karhun sivuilla.

– Odotan todella innolla tätä mahdollisuutta ja haluan todistaa, että voin pelata Korisliigassa, ja että loukkaantuminen on todellakin jäänyt taakse. Haluan voittaa ja johdattaa joukkueen mitaleille, Ware kertoo.

– Kuulin, että siellä voi talvella olla kylmä, mutta se ei haittaa, koska olen kotoisin New Yorkista. Synnyin ja kasvoin New Yorkissa äitini Lisan, isäni Kevinin sekä kahden siskon kanssa. Atlanta on toinen kotini ja vietin täällä teinivuodet, ennen kuin lähdin Louisvillen yliopistoon.

Louisvillen jälkeen Ware kävi hakemassa isompaa roolia Georgia Staten yliopistosta ja nyt edessä siintää ensimmäinen ammattilaisvuosi.

– En tiedä mitä odottaa, koska tämä tulee olemaan ensimmäinen vuoteni ammattilaisena, mutta voittaminen ja se, että minulla ja kaikilla organisaation jäsenillä olisi hauskaa, olisi minulle tärkeää. – Odotan kovasti, että pääsen tapaamaan Karhun loistavia faneja. Pian nähdään, Ware heittää.