Fiifi Aidoo debytoi Susijengin paidassa viikonloppuna pelatussa Belgia-ottelussa. Joukkueen tulokkaana hän on muutenkin sopeutunut hyvin joukkoon.

Uusien pelaajien sopeutumisessa Susijengiin auttaa myös joukkueen tämän hetken kokenut kaarti, joka on aikanaan ollut vastaanottamassa soihtua Hanno Möttölän, Jukka Matisen ja Petri Virtasen kaltaisilta veteraaneilta.

Shawn Huff oli se jätkä, joka tarjosi auttavaa kättään ekoista treeneistä lähtien. Aina, kun jokin on epäselvää, tai jos mulla on jotain kysyttävää, Shawn jeesii. Muutenkin vanhemmat jätkät ovat saaneet nuoremmat pelaajat tuntemaan itsensä todella tervetulleiksi, Aidoo kehuu Koripalloliiton tiedotteessa.

Aidoolla on muutenkin hyvät oltavat jo pelkästään takakenttää katsoessa. Oppia on ammennettavissa mm. Eurocup-mestari Petteri Koposelta, Espanjan liigassa ”tarkka-ampujana” tunnetulta Sasu Salinilta ja New Yorkissa koripallo-oppinsa ammentaneelta Jammu Wilsonilta.

– Tällaisessa seurassa kehityn ihan varmasti koripalloilijana, Fiifi pyörittelee päätään.

– Muutenkin älyttömän hienoa nähdä, kun tuon tason pelaajat vetävät täysillä vastakkain. Tänäänkin Petsku ja Jammu pelasivat vastakkain. Koko ajan oli miestä parketissa ja kättä naamassa, mutta treenin päätyttyä oltiin taas parhaita kavereita. Just niin sen pitää mennäkin.