NBA:n pelaajayhdistys on valinnut vuoden parhaat pelaajat. Golden State Warriorsin Stephen Curry kuittasi itselleen jälleen yhden MVP-palkinnon.

Curry nappasi itselleen kolme palkintoa, kun hän voitto MVP:n lisäksi vaikeimmin puolustettavan palkinnon sekä ”clutch performerin” palkinnon, jolla viitataan koviin lratkaisuihin. NBA:n finaaleita dominoinut LeBron James nimettiin pelaajaksi jonka haluaisi mieluiten omaan joukkueeseensa sekä parhaaksi sosiaalisessa mediassa seurattavaksi henkilöksi. Uransa lopettanut Kobe Bryant sai maailmanlaajuisesta vaikutuksesta jaettavan palkinnon.

Pelaajien runkosarjan päätteeksi tekemässä äänestyksessä pelaajat äänestivät pelaavansa mieluiten Gregg Popovichin alaisuudessa. Paras kuudes pelaaja oli Jamal Crawford ja Kawhi Leonard paras puolustaja. Paras tulokas oli oikeutetusti Karl-Anthony Towns ja vaikutusvaltaisin konkari Tim Duncan. Russell Westbrook pokkasi parhaiten pukeutuneen pelaajan ja Paul George oli vuoden comeback-pelaaja. Suurin kotietu on sen sijaan Golden State Warriorsilla.