Helmikuussa New York Knicksin peräsimestä potkut saanut Derek Fisher halajaa takaisin hommiin. Tällä kertaa Fisher on vihjaillut harkitsevansa paluuta pelaajana.

Fisher julkaisi videon harjoittelustaan hashtagilla ”Imnotdoneyet” (en ole vielä lopettanut). ESPN:n tietojen mukaan 42-vuotias Fisher harkitsisi paluuta pelikentille ja tähtäin olisi NBA:ssa tai rahakkaassa Kiinan liigassa. Vuonna 2014 pelaajauransa lopettanut Fisher totesi Twitterissä olevansa avoin eri vaihtoehdoille, jos sellaisia tulee eteen.

Fisher pelasi yhteensä 18 kautta NBA:ssa voittaen viisi mestaruutta ja valmensi sen jälkeen New York Knicksiä 1,5 kauden ajan. Mikäli Fisher palaisi pelikentille NBA:ssa, olisi hän ensimmäinen sitten Magic Johnsonin, joka valmensi Lakersia 16 ottelun ajan kaudella 1993-94 ja pelasi kaudella 1995-96 32 ottelua.