Suomalaisen äidin lapsi Drew Gooden on parhaillaan vierailemassa Suomessa. Gooden kertoo Sisä-Suomen Lehden sivuilla olevansa kiinnostunut edelleen pelaamaan Suomen maajoukkueessa ja jakamaan tietämystään valmennuksen parissa.

NBA:ssa 14 kautta pelannut Gooden on parhaillaan sukunsa maisemissa Keski-Suomessa ja vierailemassa äitinsä kotimaassa yhdessä isänsä kanssa. Sisä-Suomen Lehden mukaan Gooden aikoo tällä viikolla keskustella valmennusyhteistyöstä Suomen maajoukkueen kanssa ja on kiinnostunut sekä aikuisten että nuorten valmentamisesta.

Tällä hetkellä ilman sopimusta oleva Gooden oli viimeksi tapetilla, kun Suomi oli valmistautumassa koripallon MM-kisoihin. Tuolloin hän ilmaisi kiinnostuksensa pelata Susijengissä, mutta ei ole vieläkään onnistunut saamaan Suomen kansalaisuutta. 34-vuotias Gooden ei ole kuitenkaan vielä lyönyt ovea säppiin maajoukkueessa pelaamisen suhteen.

– Myös pelaaminen Suomen joukkueessa kiinnostaa edelleen, Gooden kertoo Sisä-Suomen Lehden haastattelussa