Korihaiden edustusjoukkue voi aloittaa valmistautumisen tulevaan Korisliigakauteen täydellä teholla, sillä joukkueen pelaajarosteri ja valmennustiimi ovat valmiina.

Kesäkuun tiedotustilaisuuden jälkeen Korihait on solminut 1-vuotiset pelaajasopimukset sekä Aapeli Alasen että Emmanuel Hollowayn kanssa.

30-vuotias Holloway on suomalaisille korisfaneille tuttu jo entuudestaan, sillä mies on pelannut Korisliigaa aikaisemminkin Salon Vilppaassa kaudella 2011-2012. Lisäksi Holloway on pelannut Namika Lahdessa kaudella 2012-2013, jolloin mies valittiin myös Korisliigan maaliskuun pelaajaksi. Korisliigan lisäksi kokenut 1-2 paikan pelaaja on esiintynyt pelikentillä mm. Italiassa, Saksassa, Tshekissä ja Sveitsissä. Viime kauden Holloway pelasi Saudi-Arabiassa. Saksan vuosinaan mies palkittiin myös vuoden puolustuspelaajana. Korihaille Holloway tuo paljon kaivattua kokemusta ja leveyttä takamiesosastoon ja yhdessä Mikko Jalosen kanssa muodostaa mielenkiintoisen ja vaarallisen kaksikon.

Toinen uusi vahvistus on viime kaudella Forssan Koripojissa Korihaitakin piinannut Aapeli Alanen. Alanen on Namika Lahden kasvatteja ja edusti Suomea juuri päättyneissä alle 20-vuotiaiden EM-kotiturnauksessa. FoKoPo:n riveissä Alanen kirjautti menneellä kaudella 1A-divisioonassa 11,6 pistettä, 5,2 levypalloa ja 0,9 syöttöä ottelua kohden. Korihaihin 201-senttinen Alanen tuo monipuolisuutta ja pituutta niin hyökkäys- kuin puolustuspäähänkin.

Muut Korihaiden pelaajat kaudella 2016-2017 ovat: Kapteeni Mikko Jalonen, Mikael Herbert, Vesa-Pekka Laine, Eero Lehtonen, Reginald Bratton, Markus Van, Dominique Lee, Panu Peltokangas sekä Valtteri Hyytinen.

Tänä syksynä joukkueen kaikki pelaajat ovat saapuneet jo hyvissä ajoin paikkakunnalle ja täten myös joukkueen yhteiset harjoitukset ovat jo pyörähtäneet käyntiin. Ennen varsinaisen liigakauden alkua Korihait harjoitteleekin tiiviisti ja pelaa useita harjoitusotteluita, ollakseen kovassa iskussa Korisliigan pyörähtäessä käyntiin kotiottelulla Lapuan Korikobria vastaan 5.10.2016 Pohitullissa.

Korihait uutisoi sopimuksista kotisivuillaan.