Eezy Basket katukoristapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna 13.-14.8. Mäntymäen kentällä Helsingissä. Tapahtumaan on ilmoittautunut satoja katukorispelaajia pienistä junioreista maailman tähtiin.

Eezy Basket on katukoristapahtuma, joka ei tavoittele voittoa. Kaikki osallistumismaksut ohjataan Koripalloliiton kautta vähäosaisten lasten ja nuorten koripalloharrastuksen tukemiseen.

Syksyllä lähetettävään Villi Kortti-ohjelmaan on luvassa huikea ottelu, jossa Petteri Koposen ja Juho Nenosen joukkue mittaa Kalle Palanderin ja Juuso Mäkilähteen koristaidot. Ohjelma nauhoitetaan Mäntymäen kentällä lauantaina klo 12.00 alkaen.

Katukorispelien lisäksi viikonloppuna tapahtuu paljon muutakin. SAHA Training järjestää heittokouluja. Pääset tutustumaan tekniikoihin, joita lajin huiput käyttävät. Vetäjänä ammattikoripalloilija Samuel Haanpää. Oheisfiiliksestä vastaavat muun muassa: Särre, VG+ ja Seksikäs-suklaa ja Amir Loasteeze.

Turnauksessa on myös Korispisteen myyntipiste sekä TehoSportin proteiinijuomien maistatus.

Eezy Basketiin osallistuvat satojen katukorispelaajien lisäksi: Team VBLUE (Vilma Kesäsen kummijoukkue), Team Wilson (Jamar Wilsonin kummijoukkue), Sasu Sharks (Sasu Salinin kummijoukkue), Team Roki (Sara Rokkasen kummijoukkue) Taru Tuukkasen Mokran Sonnit sekä SAHA Trainingista joukkueet A- ja B-poikien sarjassa.

Eittämättä yksi kiinnostavimmista kamppailuista käydään Team Valavuoren sekä Tuomas Kauhasen, Mustan Barbaarin, Emilia Vuorisalmen ja Joonas ”Chewbacca” Suotamon muodostaman joukkueen kesken!

Pääpalkintoina sarjojen voittajille on 100€/joukkue lahjakortit Korispisteelle. Lisäksi palkintoina on McDavidin, Sonyn, TehoSportin, Treenikaupan tuotteita ja Juha Vuorisen Dali-Ihantala kirjoja sekä kolme kappaletta AK-Media Housen kuvauslahjakortteja.

Löydät kaikki Eezy Basketin ottelut ja aikataulut täältä.

Eezy Basketin tapahtumat striimataan lauantaina klo 10-18 sekä sunnuntaina klo 11-17 turnauksen YouTube -kanavan kautta.

Lauantaina klo 10-18 Eezy Basket näkyy myös IS-TV:n kuvaikkunan kautta.