Liettuan vahva meno jatkuu olympiakoriksen B-lohkossa. Viime yönä voittajiksi selviytyivät myös Kroatia ja Espanja.

Liettua voitti niin ikään vahvasti aloittaneen Argentiinan 81-73. Jännittävässä ottelussa liettualaisten sankariksi nousi Renaldas Seibutis, joka ottelun lopussa upotti kylmähermoisesti vapareita pussiin varmistaen Liettualle voiton. Mindaugas Kuzminskas oli kuitenkin tehokkain 23 pisteellä ja Mantas Kalnietis tilastoi 17 pistettä. Argentiinan ykkönen oli 22 pinnaa heittänyt Manu Ginobili.

Kroatia synkensi isäntien iltaa voittamalla Brasilian 80-76. Kroatia repäisi pienen hajuraon toisella neljänneksellä ja hoiti loppupelin rutiinilla. Bojan Bodganovic oli kuumana, kun hän heitti 33 pistettä. Dario Saric kasasi 15 pinnaa. Tasaisen Brasilian ykkönen oli 16 täppää nakuttanut Leandro Barbosa.

Espanja avasi voittotilinsä, kun se kukisti Nigerian pienten vaikeuksien jälkeen 96-87. Espanja näytti jo karkaavan vieden ensimmäisen neljänneksen 14 pisteen erolla, mutta sen ote karkasi ja Nigeria nousi rinnalle ja ohi. Päätösneljännekselle mentiinkin Nigerian johtaessa, mutta Espanja kokosi itsensä ja puristi tärkeän voiton. Pau Gasol oli jälleen Espanjan tehomies 16 pisteellä ja Ricky Rubio sai kasaan 15. Nigerialta Chamberlain Oguchi heitti 24.

Liettua johtaa lohkoa puhtaalla pelillä ja sen jälkeen tulevat Argentiina ja Kroatia.