Serbia oli yllättää USA:n joukkueiden kohdatessa viime yönä Riossa. Ranska ja Australia sen sijaan ottivat selvät voitot.

USA ja Serbia kohtasivat MM-finaalin uusinnassa ja ottelusta näytti tulevan yksipuolinen näytös, kun USA karkasi heti ottelun alussa 23-5-johtoon. Serbia aloitti kuitenkin takaa-ajonsa ja nousi kolmen pisteen päähän. Bogdan Bogdanovicilla oli mahdollisuus tasoittaa peli ja viedä se jatkoajalle viimeisellä sekunnilla, mutta hänen kolmosensa meni ohi ja näin USA voitti ottelun 94-91. USA onnistui laajalla rintamalla ja viisi pelaajaa säkitti kaksinumeroiset ja kentällä käynyttä pelaajaa lukuun ottamatta kaikki pääsivät pisteiden makuun. Tehokkain oli 15 pinnaa heittänyt Kyrie Irving. Serbialta Nikola Jokic heitti 25 pistettä ja Miroslav Raduljica sekä Milos Teodosic 18.

Australia voitti Kiinan selvästi 93-68. Australia pelasi laajalla rotaatiolla antaen tähtimiehilleen hieman huilia ja ykkösnimeksi nousikin 17 pistettä heittänyt Cameron Bairstow. Brock Motum tilastoi 15. Kiinan ykkönen oli tuttuun tapaan Jianlian Yi.

Ranska takoi Venezuelan maanrakoon selvällä 96-56-voitolla. Ranska kierrätti miehiään ja jakoi tasaisesti peliaikaa selvässä voitossa. Joffrey Lauvergne johdatti pistetilastoa 17 pisteellä, mutta yhteensä kuusi ranskalaista pääsi kaksinumeroisiin ja jokainen ylsi pisteille.

USA johtaa lohkoa puhtaalla pelillä ja perässä tulevat Australia ja Ranska.