USA joutui Ranskan käsittelyssä jälleen tiukoille, mutta kykeni nappaamaan voiton. Australia ja Serbia sen sijaan jyräsivät omissa otteluissaan.

USA ja Ranska kävivät tasaisen kamppailun voitosta ja USA korjasi lopulta potin 100-97-voitolla. USA oli koko ottelun niskan päällä, mutta Ranska pääsi lopussa uhkailemaan, muttei kiri riittänyt kolmea pistettä lähemmäs. Klay Thompson oli USA:n ykköstykki 30 pisteellä ja Kevin Durant nakutti 17 pinnaa. Ranskalta Nando de Colo ja Thomas Huertel kasasivat 18 pinnaa. Joukkueen tähtipelaaja Tony Parker ei pelannut ottelussa parannellessaan varvasvaivaansa.

Australia voitti Venezuelan selvästi 81-56, vaikka Aussit säästelivät parhaita miehiään. Chris Goulding nousi ykköspelaajaksi 22 pisteellä. Venezuelan ykkönen oli 12 pistettä tehnyt Anthony Perez.

Serbia päätti alkulohkonsa ottamalla selvän 94-60-voiton Kiinasta. Bogdan Bogdanovic heitti 10 pistettä ja Nikola Kalinic 15. Kiinan tehokkain oli tutusti Jianlian Yi 20 pisteellä.

Olympiakoriksen A-lohko on nyt saatu päätökseen. USA voitti puhtaalla pelillä ja perässä seurasivat Australia, Ranska ja Serbia. Venezuela ja Kiina putosivat jatkosta.