Korisliigan hallitseva Suomen mestari Kouvot on tehnyt tulevan pelikauden kattavat sopimukset nuorten Ilmari Toikkasen ja Nicolai Andersenin kanssa.

19-vuotias, 207-senttinen Toikkanen siirtyy Kouvolaan Pussihukista, jossa Sykki-kasvatti on kahden kauden ajan pelannut I divisioonaa. 20-vuotiaalla, 203-senttisellä tanskalaislaituri Andersenilla puolestaan on tilillään jo 40 pääsarjaottelua Kataja Basketin paidassa sekä divisioonakokemusta niin Jyväskylästä kuin Uudestakaupungistakin. Kaksikon rekrytoinnilla Kouvot tähtää ehdottomasti myös I divisioona B:ssä pelaavan Korikouvojen miehistön vahvistamiseen.

Kouvojen päävalmentaja Pieti Poikola tähdentää Toikkasen ja Andersenin sopimusten olevan linjassa seuran toimintaidean kanssa.

– Haluamme rakentaa tulevaisuutta ja siksi olemme etsineet nuoria lahjakkaita pelaajia, joilla on edellytyksiä kasvaa vähintään hyviksi liigapelaajiksi, ja mielellään enemmänkin. Ilmari ja Nicolai ovat molemmat pelaajia, joilla on fyysiset raamit vaikka mihin. Kummatkin ovat myös asettaneet koripalloilijana tavoitteensa korkealle. On hienoa saada lahjakkuuksia kasvamaan Kouvojen talenttivalmennukseen. Mielenkiintoista on nähdä, mitä saamme jo tällä kaudella aikaiseksi poikien kanssa, Poikola sanoo Kouvojen sivuilla.