Ranskassa pelaavat Susijengin pelaajat olivat hyvässä iskussa harjoitusotteluissa. Erityisesti Erik Murphy on ollut tehokkaalla päällä läpi harjoituskauden.

Murphyn Strasbourg pelasi viikonloppuna kaksi ottelua. Ensin se voitti Dijonin 84-72 Murphyn heiluttaessa joukkueensa tahtipuikkoa 19 pisteellä ja neljällä levypallolla. Murphy jatkoi samaa tahtia myös sunnuntaina Nancya vastaan, vaikka Strasbourg hävisi ottelun 77-94. Murphy tilastoi 19 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Shawn Huffin Le Portel kohtasi Brysselin ja hävisi niukasti 72-73. Joukkueensa avausviisikkoon kuulunut Huff tilastoi 25 minuutissa yhdeksän pistettä ja viisi levypalloa.

Antti Kanervon ja Matti Nuutisen edustama Roanne on harjoituskaudella edelleen tappioitta. Viime keskiviikkona kaatui Aix-Maurienne 81-72 ja Kanervo oli joukkueensa paras pistemies 15 pinnalla. Nuutinen säesti kuudella pisteellä. Lauantaina oli Saint Chamondin vuoro kaatua 95-85-lukemin. Nuutinen merkkautti ottelussa 20 minuutissa 14 pistettä ja kuusi levypalloa. Kanervon saldo 23 minuutissa oli kuusi pistettä ja kolme levypalloa. Molemmat kuuluivat joukkueensa avausviisikkoon.