Yksi aikakautensa suurimmista pelaajista, Kevin Garnett, on päättänyt lopettaa uransa. Garnett ilmoitti päätöksestään perjantaina.

Garnett kertoi lopettamisvideollaan olevansa kiitollinen urastaan.

– Olen vain kiitollinen. En pysty edes pukemaan sitä sanoiksi. Olen kiitollinen kaikille ja saamastani rakkaudesta. En olisi ikinä uskonut ihmisten rakastavan minua tällä tavoin, Garnett totesi.

Garnett pelasi viime kaudella Minnesotassa, joka on pistänyt pelaajan waiver-listalle tarkoittaen sitä, että hän nostaa kahdeksan miljoonan dollarin tiliään myös ensi kaudesta.

Garnett on kolmas korkean profiilin pelaaja, joka lopetti uransa viime kauden jälkeen. Näin hän seuraa Kobe Bryantin ja Tim Duncanin jalanjälkiä. Garnett tienasi uransa aikana yli 330 miljoonaa dollaria, joka on kautta aikain eniten.

Garnett siirtyi NBA:han suoraan lukiosta, kun hän siirtyi Minnesotan riveihin. Hän pelasi ensimmäiset 12 kauttaan Minnesotassa, jonka jälkeen hän siirtyi Bostoniin kuudeksi kaudeksi. Bostonissa hän voitti myös ainoan mestaruutensa. Sen jälkeen hän pelasi vielä 1,5 Bostonissa ennen kuin palasi Minnesotaan viimeiseksi 1,5 kaudeksi.

Hän on yksi kolmesta NBA-pelaajasta, joka on tilastoinut yli 25 000 pistettä, 10 000 levypalloa sekä 5000 korisyöttöä. Muut kaksi ovat Kareem Abdul-Jabbar sekä Karl Malone.