Dikembe Mutombo saa harvinaisen kunnian, kun jo toinen hänen edustamansa NBA-seura nostaa hänen paitansa kattoon. Aiemmin Houston Rockets on kunnioittanut Mutomboa ja seuraavaksi vuorossa on Denver Nuggets.

Mutombo pelasi Denverin riveissä viiden kauden ajan, joka on puoli kautta pidempään kuin mitä hän pelasi Houstonissa. Aiemmin vain 13 muun pelaajan paita on nostettu kattoon useamman kuin yhden seuran toimesta. He ovat: Kareem Abdul-Jabbar (Lakers, Bucks), Charles Barkley (76ers, Suns), Wilt Chamberlain (Warriors, Lakers, 76ers), Clyde Drexler (Trail Blazers, Rockets), Julius Erving (Nets, 76ers), Michael Jordan (Bulls, Heat), Bob Lanier (Pistons, Bucks), Moses Malone (Rockets, 76ers), Pete Maravich (Jazz, Pelicans), Earl Monroe (Knicks, Wizards), Oscar Robertson (Bucks, Kings), Jerry Sloan (Bulls, Jazz) ja Nate Thurmond (Cavaliers, Warriors). Listalle nousee lisäksi Shaquille O’Neal, kun Miami Heat nostaa hänen paitansa kattoon myöhemmin.

Mutombo aloitti NBA-uransa Denverissä ja hänet valittiin joukkueen riveissä kolmasti All-Star –otteluun ja kertaalleen vuoden puolustavaksi pelaajaksi.