Viime kauden hopeajoukkue Tampereen Pyrinnön kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin. Pyrintö koki kolmannen peräkkäisen tappionsa keskiviikkona, kun se hävisi kotikentällään Korbille selvästi 67-81.

Pyrintö joutuu pelaamaan hieman vajaamiehisenä, sillä Joonas Cavén ja Petri Heinonen puuttuvat edelleen joukkueen riveistä. Pyrinnön riveissä on kuitenkin luottoa, että kurssi lähtee kääntymään.

– Olen uusi joukkueessa, mutta luotan siihen, että opimme jatkuvasti paremmin ja paremmin löytämään toisemme. Odotan, että pääsemme pelaamaan Joonas Cavenin ja Petri Heinosen kanssa.

Henkilökohtaisesti olen iloinen, että olen päässyt taas pitkän loukkaantumisjakson jälkeen pelaamaan. Nautin pelaamisesta, vaikka kolhuja tuli tänään aika paljon. Toivottavasti tyttöystäväni vielä pitää minusta, Pyrinnön Wally Judge totesi seuran sivuilla.

Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen kaipaa joukkueeltaan tason nostoa.

– Onnittelut Kobrille, he olivat tänään parempi joukkue. Kobrissa on paljon kovia pelaajia. Jamal Jonesin ja Damon Williamsin lisäksi haluan nostaa esiin Mario Edwardsin, joka yhdessä Damonin kanssa pitää Kobrien paketin hyvin kasassa ja molemmat pelasivat hyvin epäitsekkäästi. Olen pettynyt siihen, että emme kolmannella jaksolla saaneet tappaja-tunnetta peliin, vaan luovutimme useissa tilanteissa. Sisäpelimme ja ulkopelimme on pystyttävä linkittämään yhteen, ettemme näytä käsipallojoukkueelta, joka syöttelee kaarella, Palviainen kertoi.

Palviainen toivoo saavansa lisää miehiä käyttöönsä seuraavaan otteluun.

– Olemme luonnollisesti harkinneet useita vaihtoehtoja joukkueen vahvistamiseksi, nyt kun loukkaantumiset tuntuvat kasaantuvan. Haluamme kuitenkin olla organisaatio, jossa omilla kasvateilla on merkittävä rooli. Seuraavaan kotipeliin mennessä joukkueemme varmasti jo vahvistuu, Palviainen valotti.

Pyrintö kohtaa seuraavaksi lauantaina vieraskentällä Katajan. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Fanseat.comin välityksellä.