Seagulls tiedotti torstaina tehneensä sopimuksen Susijengin sentteri Gerald Lee Juniorin kanssa loppukaudesta. Niin ikään Susijengissä pelaava Seagullsin Carl Lindbom toivotti maajoukkuekaverinsa tervetulleeksi takaisin Korisliigaan.

Seagulls on aloittanut kautensa vahvasti ja voittanut kaikki ottelunsa tähän mennessä. 208-senttisen Susijengi-sentteri Leen paluu kotimaahan kymmenen vuoden jälkeen tekee helsinkiläisistä entistäkin varteenotettavamman mestariehdokkaan.

– Meillä on hyvin rakennettu joukkue, joka uskoo pelisuunnitelmaan ja haluaa toteuttaa sitä. Monelle joukkueemme jätkistä erityisesti puolustuspelaaminen on kunnia-asia, ja puolustuksellahan isot pelit voitetaan, Lindbom muistuttaa Koripalloliiton tiedotteessa.

– Junnu Leen tasoisia jätkiä ei tule Korisliigaan joka päivä. Hän tulee auttamaan meitä älyttömän paljon molemmissa päissä kenttää, Lindbom jatkaa.

Seagulls pelaa seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona, kun se kohtaa vieraskentällä KTP:n. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Fanseat.comin välityksellä.