Pyrinnön Antero Lehdosta tuli kautta aikain 25. pelaaja, joka on heittänyt Korisliigan runkosarjassa 6000 pistettä. Samalla kierroksella Kouvojen Ville Kaunisto ylitti 4000 pisteen rajapyykin.

Tampereen Pyrinnön kapteeni Antero Lehto heitti keskiviikkona Kobria vastaan yhdeksän pistettä ja ylitti näin Korisliigan runkosarjassa 25. pelaajana kautta aikain 6000 pisteen rajan. Tarkka lukema on nyt 6004, kun Lehdolla on takanaan 556 runkosarjapeliä.

Ensimmäisen pääsarjaottelunsa takamies pelasi joulukuussa 2000 Honkaa vastaan. Lehdon yhden ottelun piste-ennätys on 33. 32-vuotiaan Lehto on urallaan pelannut Korisliigan lisäksi Italian Serie A:ssa. Miesten maaotteluita hänellä on tilillään 13.

Kouvolan Kouvojen kapteeni Ville Kaunisto puolestaan ylitti 4000 pisteen rajan heitettyään Joensuussa Kataja Basketia vastaan yhdeksän pistettä. Kauniston kokonaissaldo Korisliigan runkosarjassa on nyt 4006.

Kaunisto aloitti pääsarjassa jo lokakuussa 1999 Piilosetin riveissä Saloa vastaan. Runkosarjapelejä on siitä lähtien kertynyt 317, kun merkittävä osa urasta on kulunut Sveitsissä, Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa. 34-vuotiaan Kauniston yhden ottelun piste-ennätys Korisliigassa on 34. Miesten maaotteluita hän on pelannut urallaan 41.

Kaikki Korisliigan ottelu näkyvät suorina lähetyksinä Fanseat.comista.