Lapuan Kobrien Damon Williams antoi torstain ottelussa Korihaita vastaan neljä koriin johtavaa syöttöä, joiden myötä hän nousi Korisliigan runkosarjan kaikkien aikojen tilastossa jaetulle kärkisijalle yhdessä Petri Virtasen kanssa. Ottelu päättyi Kobrien 94-85-voittoon.

Viime kauteen uransa päättänyt Virtanen sekä Williams ovat syöttötilaston kärjessä lukemalla 1799. Williamsin yhden ottelun ennätys on marraskuulta 2012, jolloin hän kirjasi ottelussa 15 syöttöä.

42-vuotiaan korisliigakonkari Williamsin kaikkien aikojen merkinnät eivät jääneet torstaina vain syöttötilastoon. Hän blokkasi Korihait-ottelussa kahdesti ja rikkoi näin runkosarjan kaikkien aikojen torjuntatilastossa 500 torjunnan rajapyykin.

Williamsilla on koossa yhteensä 501 torjuntaa, ja lukemalla hän on kaikkien aikojen tilastossa sijalla kolme. Edellä ovat vain Sami Lehtoranta (551) ja Pekka Markkanen (541). Yhden ottelun ennätys Williamsilla on kuusi torjuntaa, huhtikuulta 2014.