Aleksi Valavuori sai lähtöpassit Espoo Unitedin koripallojoukkueen GM:n paikalta. Valavuori julkaisi Twitterissä pitkän jäähyväisviestin, jossa hän otti vielä kertaalleen kantaa viimeisen vuorokauden tapahtumiin.

Vyyhti alkoi, kun Valavuori kommentoi Lidlin mainoskampanjaa ja sitä seurannutta seuraajan kysymystä. Hän esitti päivällä anteeksipyynnön, mutta se ei riittänyt ja Espoo United antoi Valavuorelle potkut.

Viestissään valavuori kiittelee Espoo Unitedia saamastaan mahdollisuudesta ja ottaa samalla syyt omille niskoilleen.

– Haluan painottaa, etten syytä tästä syntyneestä tilanteesta ketään muuta kuin itseäni. Sanoin alusta lähtien, että kannan seuraamukset selkä suorana. Painolasti on kova, mutta selkä ei taivu. Minä tein virheen, minä kannan vastuun. Homovihaajaa minusta ette silti saa, Valavuori kirjoittaa.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Potkut tuli. Kiitos mahdollisuudesta @united_espoo. Kiitos ja anteeksi.

Jos et näe tviittiä, voit lukea sen täältä.