Karhu palasi keskiviikkona voittokantaan, kun se voitti kotisalissa alkukauden ilman tappioita pelanneen Salon Vilppaan. Karhun puolustus oli kauden parasta, mikä hyydytti salolaisten hyökkäyspelaamisen.

Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen oli luonnollisesti voitosta mielissään tappiollisen Kataja-ottelun jälkeen.

– Alla oli rankka reissu Joensuuhun, joten mietin ennen tätä ottelua, millä energialla pystymme lähtemään peliin. Juhon (Lehtoranta) paluu tasoitti mukavasti minuutteja. Treeneissä, ennen ottelua syöttelimme paljon, ja ehkä se nyt näkyi pelissäkin. Puolustimme lähes koko ajan hyvin. Ensimmäisen neljänneksen loppuun tuli pieni huono hetki ja ihan lopussa Vilpas pääsi tekemään pisteitä. Kun puolustat hyvin, olet hyvissä asemissa levypalloihin, mikä näkyi myös ottelun tilastoista. Seuraavista kahdeksasta pelistä kuusi on vieraissa. Kolmen vieraspelin jälkeen 10 päivän tauko, joten pitää treenata hyvin ja jatkaa pelin kehittämistä, Toiviainen kertoi Karhun sivuilla.

Karhu saa nyt huilata viikon ennen seuraavaa peliä. Ensi keskiviikkona joukkue matkaa Kouvolaan, puolustavan mestarin, Kouvojen vieraaksi. Sitten edessä ovat vieras pelit Tampereella ja Helsingissä, ennen 12 päivän huilia. Kotiluolaan Karhu palaa vasta marraskuun puolivälin jälkeen, jolloin vieraaksi saapuu sarjajohtaja Joensuun Kataja.