Korihait on solminut try-out -sopimuksen 26-vuotiaan Eric McAlisterin (204 cm, 102 kg) kanssa. McAlister korvaa Reginald Brattonin, jonka sopimus purettiin perjantaina.

Toista kauttaan Korihaissa pelannut 30-vuotias Bratton ehti tilastoida kuudessa pelaamassaan Korisliigaottelussa keskimäärin 12,5 pistettä, 4,2 levypalloa sekä 2,2 syöttöä ottelua kohden. Kaudella 2015-2016 Bratton kuului Korihaiden kantaviin voimiin 1A-divisioonassa.

New Jerseystä lähtöisin oleva McAlister on edustanut New York State Universityn Stony Brook Seawolves -joukkuetta kaudet 2009-2014. Seniorikautensa päätyttyä McAlister siirtyi pelaamaan Tanskan liigaa kaudeksi 2014-2015 Team FOG Næstvedin riveihin. Tanskan liigassa McAlister tilastoi 23 ottelussaan 9,9 pistettä, 5,5 levypalloa sekä 0,7 syöttöä ottelua kohden. Kaudella 2015-2016 pelasi Australiassa Sunshine Coast Phoenix Clippersin -joukkueessa 14,3 pisteen, 10,1 levypallon sekä 1,7 syötön tilastokeskiarvoilla.

McAlister tuo sisäpelaajana apuja Korihaiden pitkään päähän ja on omalta osaltaan keventämässä Korihait-ikoni Marcus Vanin sekä Lapualta täksi kaudeksi Korihaihin siirtyneen Panu Peltokankaan työtaakkaa. Harjoituskauden ottelut yhdessä runkosarjan ensimmäisten ottelujen kanssa osoittivat, että Korihait tarvitsee joukkueen kokonaispalettiin sopivampaa ja hieman erilaista pelaajaa. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä McAlister nähdään Hailauman riveissä jo ensi viikon keskiviikkona 2.11.2016, jolloin Uusikaupunki 400 -areenalla Korihaiden vastustajaksi asettuu BC Nokia.

Korihait uutisoi sopimuksesta kotisivuillaan.