KTP:n Moneya Pratt jatkoi hurjaa syksyään ja kirjasi jo kauden kolmannen triplatuplansa keskiviikon Korisliigakierroksella. Karhun Bojan Sarcevic puolestaan ylitti 4000 pisteen rajapyykin ottelussa BC Nokiaa vastaan.

Pratt tilastoi keskiviikkona Lapuan Kobria vastaan reilussa 36 minuutissa 11 pistettä, 10 levypalloa ja 10 syöttöä. Triplatupla oli hänelle jo kolmas kuluneen syksyn kahdeksassa ottelussa. Ottelu päättyi Kobrien 73-71-kotivoittoon.

Korisliigan kaikkien aikojen listalla eniten triplatuplia on Kobrien Damon Williamsilla, joka on yltänyt saavutukseen uransa aikana yhdeksän kertaa. Pratt nousi keskiviikon suorituksellaan listakakkoseksi yhdessä aikanaan Salossa pelanneen Faisal Abrahamin kanssa.

Keskiviikon kierroksella historiatilastoissa nousi myös Kauhajoen Karhun Bojan Sarcevic, joka rikkoi 4000 pisteen rajan runkosarjassa. Takamies heitti Kouvolassa 17 pistettä, kun Karhu voitti Kouvot 95-87.

Sarcevic, 28, pelaa Korisliigassa 11. kauttaan ja hänen kokonaissaaliinsa on nyt 4012 pistettä. Ottelukohtaiseksi keskiarvokseen hän on 412 runkosarjan ottelussa heittänyt 9,7. Sarcevicin yhden ottelun piste-ennätys on 28.