Houston Rocketsin James Hardenista tuli ensimmäinen pelaaja sitten Michael Jordanin, joka on tehnyt vähintään 30 pistettä ja 10 korisyöttöä neljässä peräkkäisessä pelissä.

Harden pisti viime yönä Washingtonia vastaan taululle 32 pistettä ja 15 korisyöttöä. Samalla se oli neljäs peräkkäinen peli, jossa hän yli sekä 30 pisteen että 10 syötön rajan. Aiemmin samaan on yltänyt Jordan kaudella 1988-89.

Vertailun vuoksi viime kaudella 30 pisteen ja 10 korisyötön iltoja nähtiin koko sarjassa ainoastaan neljä. Muun muassa Stephen Curry on yltänyt niihin lukemiin viidesti viimeisen viiden kauden aikana. Samalla Harden on ainoa pelaaja, joka on historian aikana yltänyt temppuun neljästi kauden seitsemän ensimmäisen pelin aikana.

Harden on tunnettu hyvänä korintekijänä, mutta tällä kaudella hänen syöttötilastonsa ovat menneet huomattavasti ylöspäin. Viime kaudella Harden jakeli keskimäärin 7,5 korisyöttöä, joka oli hänen uransa korkein keskiarvo. Tämän kauden seitsemässä ensimmäisessä ottelussa, hän on tilastoinut keskimäärin 12,3 korisyöttöä ottelua kohden.