Kouvot koki keskiviikkona tappion Pyrinnön vieraana, mutta pisteiden lisäksi Kouvot menetti avainpelaajansa ja kapteeninsa Ville Kauniston.

Kaunisto loukkasi ensimmäisen puoliajan lopussa jalkansa ja paikalle kutsuttiin lääkäri. Kaunistoa ei enää kentällä nähty, vaan seurasi lopun ottelun vaihtopenkillä jalka koholla. Kouvojen Twitter-tili tiedotti torstaina, että Kaunisto on sivussa peräti useita kuukausia.

Kauniston loukkaantuminen sai myös päävalmentaja Pieti Poikolan mietteliääksi Pyrintö-pelin jälkeen.

– Onnittelut Pyrinnölle voitosta. Peli oli meille sikäli tyypillinen, että hävisimme pelin lopussa, vaikka se olisi ollut voitettavissa. Ville Kauniston loukkaantumisen jälkeen siirryimme kolmen takamiehen peliin. Heitimme taktiikat romukoppaan ja siirryimme legendaarisen Kouvot-valmentajan Jouko Haakanan lanseeraamaan ”hurlumhei” -korikseen. Pääsimme peliin mukaan ja saimme juostua eron melkein kiinni. Pyrintö pelasi kuitenkin hyvin ja ansaitsi voittonsa.

Loukkaantuneen Ville Kauniston tasoisen, kotimaisen, saman roolin maajoukkuepelaajan löytäminen ei tule olemaan helppoa. Erilaisia vaihtoehtoja täytyy ryhtyä nyt miettimään, Poikola mietti Korisliigan kotisivuilla.