Kouvojen kapteeni Ville Kaunisto loukkaantui pahasti keskiviikkoisessa ottelussa Pyrintöä vastaan. Kauniston kausi on näillä näkymin ohi.

Kaunisto loukkaantui ensimmäisen puoliajan viimeisellä sekunnilla levypallotilanteessa. Torstaina saatiin loukkaantumisen tiimoilta varsin ikäviä tarkentavia uutisia. Kauniston akillesjänne meni keskiviikon tilanteessa poikki ja näin pidetyn kapteenin ja kokeneen pelimiehen pelit taitavat ikävä kyllä olla tältä kaudelta pelattu. Kun lisäksi Miikka Luosmaa on sivussa todennäköisesti vielä useamman kuukauden, on joukkueen isojen miesten tilanne sanalla sanoen haasteellinen.

Kouvot joutuukin miettimään kokoonpanoaan huolella perjantain Korihait-otteluun. Päävalmentaja Pieti Poikolalla riittää pohtimista tappiollisen Pyrintö-ottelun jälkeen.

– Meillä on haastava tilanne pelata nopeasti niukan tappion jälkeen. Nyt meillä on hyvä mahdollisuus mitata joukkueen henkistä vahvuutta ja tilaisuus kasvuun. Puolustimme Tampereella viimeisen neljänneksen hyvällä intensiteetillä ja saimme energiaa penkiltä. Tämä on meidän kivijalka, johon luotamme myös perjantaina. Vastustajaan keskittyminen jää väkisinkin vähemmälle, mutta uskon meidän pystyvän hyvään esitykseen kotiyleisön tuella, Poikola pohti Kouvojen sivuilla.