Jamar Wilsonin Estudiantes palasi voittojen tielle sunnuntaina Espanjan ACB-liigassa. Roope Ahosen väkevä esitys Kreikassa ei riittänyt suurseura Panathinaikosia vastaan.

Madridilaisseura voitti kotonaan Joventut Badalonan 83-71 (36-38). Wilson tilastoi 11 minuutissa seitsemän pistettä ja yhden levypallon. Voitolla Estudiantes paranteli asemiaan sarjassa nousten pudotuspelirajan tuntumaan.

Tulevana sunnuntaina ACB-liigassa nähdään suomalaiskohtaaminen, kun Estudiantes kohtaa Petteri Koposen Barcelonan.
Ottelutilastot

Ahosen Kolossos ei pystynyt yllättämään Kreikan suurseura Panathinaikosia, kun rhodoslaiset hävisivät Ateenassa 65-80 (33-41). Ahosen heitot löysivät tiensä keskelle korirengasta, kun hän upotti kaikki kolme heittoaan keräten kahdeksan pistettä. Lisäksi tilastosarakkeisiin merkattiin yksi levypallo ja neljä syöttöä. Kolossos on voittanut kuudesta ottelustaan kaksi.
Ottelutilastot

Argentiinassa Juho Nenosen Ciclista Olimpico koki kirvelevän 58-60 (30-40)-tappion La Unionin vieraana. Nenonen kärsi ottelussa virhevaikeuksista ja keräsi 11 minuutissa neljä virhettä ja heitti yhden pisteen. Olimpico on nyt pohjoislohkon neljäntenä kahdeksalla voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigassa Anton Mirolybovin Leipzig joutui kotikentällään tunnustamaan Würzburgin paremmakseen 74-90 (37-49). Leipzig on ProB-liigan etelälohkon viimeisenä yhdellä voitolla. Mirolybovin alaisuudessa saldo on voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot