Memphis Grizzlies teki kesällä Chandler Parsonsin kanssa neljän vuoden ja 94 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen eikä ole pystynyt pelaamaan kuin vasta hajaminuutteja. Nyt hän joutuu jälleen sairastuvalle.

Parsons on käynyt parin edellisvuoden aikana läpi kaksi isoa polvileikkausta ja paranteli polvea myös alkukauden ajan. Parsons on esiintynyt tällä kaudella kuudessa ottelussa pelaten keskimäärin 21 minuuttia ottelussa, joka on yli kymmenen minuuttia vähemmän kuin hänen uransa keskiarvo. Pisteitä on syntynyt 7,7 keskiarvolla, joka on lähes puolet vähemmän kuin hänen uransa pistekeskiarvo 14,2.

Parsons palasi vastikään kentille, mutta joutuu jälleen katsomaan pelejä sivusta polvivamman takia. Tällä kertaa kyse on kuitenkin eri polvesta kuin aiemmat vammat ja hänen vasemmassa polvessaan on havaittu luuruhje. Näillä näkymin hänen odotetaan olevan poissa kentiltä vähintään kahden viikon ajan.