Anton Mirolybovin valmentama Uni-Riesen Leipzig kirjautti Saksan ProB-liigassa tärkeän voiton lauantaina. Alexander Madsen kuului joukkueensa parhaimmistoon USK Prahan tappio-ottelussa.

Mirolybovin Leipzig otti kauden kolmannen voittonsa, kun se kukisti vieraskentällä Licher BasketBärenin 94-84 (48-41). Mirolybovin tultua joukkueen peräsimeen lokakuun lopussa, on Leipzig voittanut kuudesta pelistään kolme. Samalla se nousi pois jumbopaikalta sarjassa.

Saksan ProA-sarjassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion Crailsheim Merlins hävisi kotonaan kärkikamppailussa Mitteldeutscherille 72-89 (30-39). Tuukka Kotti parantelee edelleen alaraajavammaa eikä ollut kokoonpanossa. Crailsheim on nyt sarjassa kolmantena yhdeksällä voitolla ja neljällä tappiolla.

Alexander Madsen oli USK Prahan ykkösnimiä, kun USK Praha taipui vielä tappioitta olevalle Nymburkille 67-83 (31-43). Madsen urakoi kentällä suurimmat minuutit 32,5 ja tilastoi sinä aikana 13 pistettä, neljä levypalloa sekä yhden torjunnan. USK Praha on sarjassa seitsemäntenä saldonaan kuusi voittoa ja kahdeksan tappiota.

Kreikassa Roope Ahosen Kolossos joutui taipumaan Arisin vieraana 60-84 (31-47). Ahonen sai peliaikaa noin 21 minuuttia ja tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa ja kaksi korisyöttöä. Kolossos on voittanut yhdeksästä pelistään neljä ja on nyt sarjataulukossa kahdeksantena.