Joensuun Katajan peli on parhaimmillaan häikäisevän näyttävää, kun Teemu Rannikon nappisyötöistä muut joukkueen pelaajat laittavat palloa sisään. Rannikko myöntää, että tällä kaudella ulkomaalaispelaajien kanssa on löytynyt hyvä ymmärrys tekemiseen.

Hyvässä joukkueessa myös yksilöt pääsevät kuitenkin loistamaan. Viime viikolla Rion Brown pussitti Israelissa 40 pistettä ja Daniel Mullings on donkannut tiensä Mestarien liigan highlight-videoille – usein juuri Rannikon oivaltavan syötön seurauksena.

– He ovat hyviä pelaajia molemmat, siitä ei pääse mihinkään. Kaikki ovat tässä jengissä hyviä, mutta joidenkin kanssa klikkaa paremmin. Danny on hurjan kimmoisa ja nousee korkealle, jolloin tulee näyttäviä suorituksia. Se vaatii kuitenkin aikamoisen määrän toistoja, videoiden katselua ja juttelua treeneissä, että niitä syntyy, Rannikko paljastaa Koripalloliiton tiedotteessa.

– Siinä on kyse pelin lukemisesta ja toisinaan tuntuu, että luemme toisiamme tosi hyvin. Välillä kuitenkin huomaa, että emme ole olleet pitkään yhdessä. Sitä kaipaa, että saisi pelata samojen jätkien kanssa vähän pitempään kuin yhden vuoden, mitä se sitten mahtaisikaan olla…