Kataja Basket otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa Mestarien liigassa, kun se kaatoi kotikentällään venäläisen suurseura Avtodor Saratovin 97-86 (51-47). Katajan sankari oli kokenut Teemu Rannikko, joka oli jälleen elementissään.

Ottelu oli hyvin tasainen Katajan pitäessä hienokseltaan tahtipuikkoa käsissään läpi ottelun. Päätösneljänneksellä Kataja näytti pariinkin otteeseen jo karkaavan, mutta Saratov nousi johtoon viisi minuuttia ennen loppua. Sitten alkoi Rannikon näytös. Rannikko upotti ensin kaukaa kovan kolmosen ennen kuin tarjoili Joey Kingille ja Tommi Huolilalle korit. Kolme minuuttia ennen loppua Rannikko iski jälleen kaukaa kolmosen sukkaan kasvattaen eron yhdeksään pisteeseen. Saratov nousi vielä neljän pisteen päähän, mutta Rannikko upotti lopussa vielä kuusi vapaaheittoa sisään sinetöiden Katajan komean voiton.

Rannikko upotti ottelussa 26 pistettä ja jakeli siihen päälle 10 korisyöttöä. Rion Brown (18/8) ja Daniel Mullings (14/6) olivat niin ikään vahvoja ja väkevästi taistellut Vesa Mäkäläinen (10/6/4r) kuului myös joukkueen onnistujiin.

Voitolla Kataja nousi jo neljänneksi, joka oikeuttaa pudotuspelipaikkaan.