Korihait joutui tunnustamaan Karhun paremmakseen joukkueiden keskiviikkoisessa kohtaamisessa. Karhu nappasi pisteet 78-70-voitolla eikä Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula ollut joukkueensa esitykseen kovinkaan tyytyväinen.

Kotijoukkuetta jälleen kerran kapteenin varmuudella kannatellut, Korihaiden illan paras pistemies Mikko Jalonen linjasi närkästyneenä häviön syitä.

– Karhu löysi yksinkertaisesti puoliajalla kopista aseet meidän pysäyttämiseen ja korinteko tuli aika vaikeaksi sen jälkeen. Meillä menee pirun passiiviseksi toisella puoliajalla, sellaiseksi varomiseksi. Varmaan se, kun ollaan hävitty paljon pelejä, on osasyy siihen, Jalonen puhisi Korihaiden sivuilla.

– Sekä Karhu tänään että Kouvot viime matsissa pelasivat hyvin yksinkertaista palloscreen-peliä, mutta me ei yksinkertaisesti olla löydetty aseita siihen. Hyökkäys oli ihan per….tä toisella jaksolla tänään. Ei mene vaan porukan ajatukset yksinkertaisesti yhteen ja sitten siitä tulee sitä yksinpompottamista.

Päävalmentaja Jarno Nikula oli pitkälti samoilla linjoilla joukkueen kapteenin kanssa.

– Mikko tuossa jo linjasi kaikki asiat, joita käytiin kopissakin läpi. Piti lähteä pitämään toisella jaksolla tempoa yllä, mutta Kauhajoki sai meiltä sen vauhdin pois.

Korihailla on nyt edessään viikon lepotauko ja treenien merkeissä jatketaan jälleen ensi viikon puolivälissä.

– Toivotaan, että ehditään saada porukka tervehtymään tällä välin. Eric McAlister ja Emmanuel Holloway nyt eivät vielä siihen lähtöön ehdi, mutta tässäkin pelissä oli pari toipilasta, joiden olisi nyt hyvä saada levättyä ja tervehdyttyä, Nikula linjasi.