Vilppaan viimeinen koitos ennen joulutaukoa on perjantai-iltana, jolloin se isännöi Ylen TV-ottelussa BC Nokiaa Salohallissa. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti kello 19.05 ja Vilppaan kannalta mukavin uutinen on Mikko Koiviston paluu tositoimiin viiden ottelun sairaslomalta.

Koivisto loukkasi vasemman ranteensa reilu kuukausi sitten ja maajoukkuemieheltä jäi väliin vierasottelut Seagullsia, Kotkaa ja Nokiaa vastaan sekä kotiottelut Karhua ja Katajaa vastaan. Millä mielin mies istui penkillä?

– Ihan hyvillä mielin. Otettiin neljä voittoa viidestä ja peli on sujunut niin hyvin, ettei ole tarvinnut hoputtaa itseään takaisin kentälle. Kiva on ollut seurata joukkueen tekemistä ja laajalla rintamalla on painettu, toteaa Vilppaan ikäpresidentti (29) seuran tiedotteesa.

Mitkä ovat olleet syyskauden positiivisimmat asiat?

– Korisliiga sai upeasti lisää näkyvyyttä Junnu Leen paluun myötä Seagullseihin ja tietysti Katajan euromenestystä on ollut kiva seurata. Omasta mielestäni myös Vilppaan tasokas esitys on ollut yksi syksyn positiivisimpia juttuja, pohtii 194-senttinen heittäjä.

Vilppaan perjantainen vastus on hyvin tuttu jo tällä kaudelta.

– Nokia on kohdattu jo kahteen otteeseen tällä kaudella, joten joukkueet tuntevat jo toisensa hyvin. BC Nokia on erittäin fyysinen joukkue ja kovaa vääntöä on luvassa myös perjantaina, arvioi Koivisto.