Korisliigassa pelattiin viimeinen ottelu ennen joulutaukoa, kun Pohjanmaan herruudesta taisteltiin Kauhajoella Karhun ja Lapuan Kobrien kesken. Jännittävien vaiheiden jälkeen voiton vei nimiinsä Karhu 90-89 (48-46).

Karhu pääsi joululomalle pisteen voitolla paikallisvastustaja Lapuan Kobrista. Jännitettävää riitti aivan loppuun saakka. Karhulla oli jo ns. pullat hyvin uunissa, kun sekunteja oli kellossa oli noin 10. Oma aikalisä, pinnan johto ja pallonhallinta. Sivurajan jälkeen Kobrat kuitenkin riisti heti ja Damon Williams nosti vieraat pisteen johtoon. Kellossa oli aikaa noin neljä sekuntia ja jälleen aikalisän jälkeinen sivuraja Karhulla. Aikalisällä sovittu Tate Unruh ykkösvaihtoehdoksi, mutta hänet pidettiin, jolloin Austin Hollins sai pallon ja ajoi kaksi pistettä. Kelloon jäi 0,8 sekuntia. Lapuan aikalisän jälkeen pallo toimitettiin ottelun pistekunkku Jamal Jonesille, mutta hänen heittoyrityksensä blokkasi Juho Lehtoranta ja peli päättyi Karhun juhliin

Hollins oli muutenkin illan ykkösnimi heittäen 32 pistettä ja Unruh vastasi 25 pisteestä. Lisäksi Bojan Sarcevic (18) ja DeVaughn Washington (10) ylsiväyt kaksinumeroisiin. Kobrilta Jones oli tehomies 37 pisteellä ja lisäksi Dom Morris heitti 22. Williams tilastoi tupla-tuplan (12/11).