Kouvot on saamassa hyviä uutisia, kun Miikka Luosmaa on toipumassa alkukauden vammastaan hyvää vauhtia ja hänen odotetaan palaavan pelikentille heti alkuvuodesta.

Kouvojen ison pään kotimainen osasto koki kovan kolauksen syyskauden aikana, kun ensin loukkaantui Luosmaa jo kauden neljännessä ottelussa ja pian tämän jälkeen kauden sai hyvästellä Ville Kaunisto yhdeksännessä ottelussa. Kaksi kuukautta komeata kaulapantaa ulkoiluttanut Luosmaa sai kuitenkin joulun kynnyksellä loistavia uutisia, sillä niskavammasta toipuminen on edennyt suunniteltua nopeammin. Luosmaa sai luvan aloittaa täysipainoisen harjoittelun välittömästi ja ainakin lääkärin puolesta sentteri saa olla mukana pelaavassa kokoonpanossa alkavan vuoden ensimmäisestä ottelusta (4.1.) lähtien, jolloin Kouvot kohtaa kotonaan Mansikka-aholla Tampereen Pyrinnön.

– Tuntuu hyvältä ja vapauttavalta. Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet henkisesti raastavia katsoa sivusta. Oli huikea fiilis lääkärin kerrottua hyvät uutiset viime viikon lopulla, Luosmaa hehkuttaa Kouvojen sivuilla.

Vaikka Luosmaa joutui pakon sanelemana olemaan sivussa muutaman kuukauden, ei se muuttanut miehen tavoitteita kuluvalle kaudelle.

– Tavoitteet eivät ole muuttuneet tauon aikana millään lailla. Haluan edelleen auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteemme, eli voittamaan mestaruuden. Tähän varmasti auttaisi se, että pääsen mahdollisimman nopeasti takaisin pelirytmiin. Haluan uskoa, että olen tauon aikana myös kehittynyt joillakin osa-alueilla.