Jamar Wilson jatkoi hyviä esityksiään Espanjan ACB-liigassa, mutta se ei riittänyt tuomaan voittoa Estudiantesille. Sunnuntai oli muutenkin suomalaisittain tappioiden sävyttämä.

Wilson käytti jälleen peliaikansa tehokkaasti, kun hän 19 minuutissa heitti 14 pistettä Estudiantesin taipuessa Valencian vieraana 85-93 (44-41). Wilsonille tilastoitiin myös kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa. Hänen teholukunsa 22 oli joukkueen paras. Estudiantes on voittanut viisi ottelua ja hävinnyt 11. Madridilaisjoukkue on sarjassa 14.

Petteri Koposen Barcelona hävisi vieraskentällä Teneriffalle 60-71 (33-29). Koponen pelasi ottelussa 17 minuuttia ja heitti viisi pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja otti yhden riiston. Barcelona on sarjassa nyt neljäntenä voiton sarjakärki Real Madridia perässä ja tasapisteissä Valencian sekä Teneriffan kanssa.

Saksan ProB-liigassa Daniel Janssonin valmentaman Weissenhorn Youngstarsin kuuden ottelun voittoputki katkesi, kun Weissenhorn hävisi kotikentällään sarjan jumbojoukkue Giants Nördlingenille 68-80 (26-31). Weissenhorn on voittanut 15 ottelustaan kymmenen ja on sarjassa neljäntenä.

Anton Mirolybovin koutsaama Uni-Riesen Leipzig hävisi niukasti Würzburgille vieraskentällä 69-75 (42-39). Leipzig on sarjassa toiseksi viimeisenä neljällä voitolla 15 ottelusta.