Saksan ProB-sarjassa Anton Mirolybovin ja Daniel Janssonin valmentamat joukkueet ottivat tärkeät voitot. Jamar Wilson pääsi myös voiton makuun Espanjassa.

Mirolybovin Uni-Riesen Leipzig voitti kotonaan BG Karlsruhen 69-62 (38-28). Voitto oli Leipzigille kauden viides 16 ottelussa ja se nousi samalla voiton päähän pudotuspelipaikasta. Leipzig oli hävinnyt kaikki kauden ottelunsa ennen kuin Mirolybov tuli puikkoihin kesken kauden.
Ottelutilastot

Janssonin käskyttämä Weissenhorn Youngstars palasi voittojen tielle voittamalla Skyliners Juniorsin 80-74 (28-42). Weissenhorn käänsi ottelun itselleen vahvalla päätösneljänneksellä voittamalla sen 32-14. Weissenhorn on sarjataulukossa neljäntenä 11 voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Wilsonin Estudiantes otti tärkeän voiton Espanjan ACB-liigassa kukistaessaan kotikentällään Bilbaon 87-83 (45-35). Wilson kirjautti 19 minuutissa viisi pistettä, yhden levypallon ja viisi syöttöä. Voitolla Estudiantes jätti putoamisrajan kahden voiton päähän ja hivuttautui lähemmäs pudotuspelirajaa. Madridilaisjoukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 12.
Ottelutilastot