Pyrintö oli kerännyt itsensä hienosti masentavan Joensuun reissun jälkeen ja taisteli joukkueena komean voiton sarjakärki Seagullsista 88-71 (46-31).

Pyrinnön peli-ilme oli erinomainen. Vaikka suurimman huomion vei huikean pelin pelannut Topias Palmi (30/6), niin koko Pyrinnön joukkue ansaitsee kiitokset kovasta yrityksestä ja valmiudesta pelata jokainen tilanne loppuun asti taistellen.

– Vaikea peli. Olimme luokattomia molemmissa päissä kenttää, mutta annettava täysi tunnustus Pyrinnölle joka pelasi hyvin. Pyrintö viimeisteli kovilla prosenteilla, Seagullsin Carl Lindbom totesi Pyrinnön sivujen mukaan.

Ottelun sankari Palmi kertoi, että Pyrintö panosti eritoten alkuun.

– Sovittiin, että otetaan tällä kertaa terävä alku peliin ja siinä onnistuttiin. Vaikka verryttelyssä heitto ei oikein uponnut, niin onneksi sitten pelissä kulki. Kun laittaa aivot narikkaan eikä ajattele heittäessä liikaa, niin hyvin menee.

Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas antoi tunnustusta Pyrinnölle.

– Olimme huonoja kaikessa siinä missä Pyrintö oli hyvä. Pyrintö liikutti palloa ja puolusti hyvin.

Hienosti Pyrintö on tullut takaisin vaikean Joensuun reissun jälkeen ja selvästi parempi joukkue voitti tänään.

Pyrintö-luotsi Ilkka Palviainen kehui omiensa esitystä.

– Olen erittäin tyytyväinen ensimmäiseen 30 minuuttiin. Olimme puolustuksessa yritteliäitä ja takamiehemme luopuivat pallosta tehden joukkueesta paremman. Hyvän alun jälkeen passivoiduimme hieman ja Seagulls pääsi peliin mukaan, mutta puoliajalla sovimme, että lisätään taas intensiteettiä. Takanamme on jälleen hyvä harjoitusviikko, mutta hieman huolestutti, kun harjoituksissa sudittiin ohi niistä paikoista, joista tänään kuitenkin viimeisteltiin hyvin.