Shawn Huff oli Fraport Skylinersin hahmo, kun hän upotti 21 pistettä Skylinersin voittaessa Tübingenin. Jamar Wilson ja Petteri Koponen pääsivät niin ikään juhlimaan tärkeitä voittoja.

Gordon Herbert nimesi Huffin avausviisikkoon ja tämä kiitti vastuusta upottamalla 37 minuutissa 21 pistettä, kun Skyliners voitti Tübingenin selvästi 84-64 (39-30). Huff merkkautti tilastoihin myös viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Voitolla Skyliners nousi Saksan Bundesliigassa jälleen pykälän lähemmäs pudotuspelejä ja on sarjassa kymmenentenä voiton päässä pudotuspelirajasta.
Ottelutilastot

Koposen Barcelona sai revanssin perjantaisesta Euroliiga-tappiosta Baskonialle, kun se kukisti baskilaiset Vitoria-Gasteizissa 92-84 (41-35). Koponen oli aloitusviisikossa ja ahersi kentällä 23 minuuttia tilastoiden kuusi pistettä, yhden levypallon ja kolme syöttöä. Koposen plus-miinus -lukema oli selkeästi joukkueen paras +12. Barcelonalla on nyt Espanjan liigassa 13 voittoa ja neljä tappiota ollen sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Wilsonin Estudiantes jätti Obradoiron vaille mahdollisuuksia, kun se otti 81-73 (43-32)-voiton kotikentällään. Wilson oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa kymmenellä pisteellä, kahdella levypallolla, kolmella syötöllä sekä yhdellä riistolla. Voitolla Estudiantes kuroi eroa kiinni pudotuspelipaikkaan. Madridilaisjoukkue on sarjassa 11. kolmen voiton päässä kahdeksatta sijaa pitävästä Sasu Salinin Gran Canariasta.
Ottelutilastot