Pirkanmaalaiset pääsevät jälleen perjantaina nauttimaan paikallisherkkua, kun BC Nokia matkustaa Pyynikille kauden kolmanteen paikallisotteluun. Nokia voitti ensimmäisen, Pyrintö toisen kohtaamisen, joten mielenkiintoinen peli odotettavissa.

Ensimmäinen ottelu Nokialla (16.11.2016) ratkesi kolmannella jaksolla kotijoukkueen hyväksi ja loppu meni pelailuksi. Toinen peli (2.12.2016) oli tiukempi, vaikka Pyrintö olikin siinä hieman niskan päällä koko ajan. Siinä pelissä Pyrinnöllä oli poikkeuksellisen paljon tunnetta, sillä pelistä puuttuivat Antero Lehto ja Ricky Minard. Silti vajaamiehinen Pyrintö venyi voittoon 83-81.

Pyrinnöstä ensiesiintymisen Pyynikillä tekee amerikkalainen sentteri Tyrone Nelson, jonka pitää vähistä yhteisistä harjoituksista huolimatta pystyä vähintään tuuraamaan Petri Heinosta, jos Pyrintö aikoo pärjätä myös sisäpelissä.

– Kolmas paikallisottelu edessä ja molemmilla joukkueilla hieman uusiutunut kokoonpano. Isoa roolia ottelussa näyttelee tunnepuolen ja momentumin hallitseminen, koska edessä on iso ottelu niin sarjasijoituksen kuin myös paikallisherruuden näkökulmasta. Tässä momentum heijastuu irtopallopelaamiseen ja yksittäisten kamppailutilanteiden voittamiseen. Aikaa molemmilla joukkueilla valmistautua otteluun on rajallisesti, jonka takia omassa konseptissa pysyminen ja sen laadukkaasti toteuttaminen on tärkeää. Toivottavasti saadaan Pyynikki täytettyä ja paikalliskamppailuun hieno tunnelma, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen miettii ennakkoasetelmia seuran sivuilla.