Charlotte Hornets on hankkinut sentteri Miles Plumleen riveihinsä. Milwaukeen sen sijaan matkaavat Spencer Hawes, Roy Hibbert sekä käteistä.

Plumleella on menossa viides kausi NBA:ssa ja hän on pelannut aiemmin myös Indianassa ja Phoenixissa. Hän on tällä kaudella merkkauttanut Milwaukeelle keskimäärin 2,6 pistettä ja 1,7 levypalloa vajaan kymmenen minuutin peliajalla. Uran tilastoina on 5,2 pistettä ja 4,8 levypalloa.

Hawes on pelannut urallaan aiemmin Sacramentossa, Philadelphiassa, Clevelandissa ja Clippersissä. Tällä kaudella hän on merkkauttanut keskimäärin 7,3 pistettä ja 4,2 levypalloa ottelua kohden.

Kahdesti NBA:n All-Star –otteluun valittu Hibbert siirtyi Charlotteen täksi kaudeksi ja hänen tilastoissaan on 5,2 pistettä, 3,6 levypalloa ja yksi torjunta ottelua kohden. Hibbert on pelannut myös Indianassa ja Lakersissa.