NBA-legenda Paul Pierce on ilmoittanut lopettavansa uransa tämän kauden jälkeen. Viime yönä hän vieraili viimeistä kertaa entisen seuransa Boston Celticsin kotihallissa ja sai yleisöltä upean vastaanoton.

39-vuotias Pierce aloitti NBA-uransa Bostonista vuonna 1998 ja edusti seuraa yhteensä 15 kauden ajan. Hän voitti NBA-mestaruuden joukkueen kanssa kaudella 2007-08, jolloin hänet valittiin myös NBA-finaalien parhaaksi pelaajaksi.

Bostonin jälkeen hän käväisi Brooklyn Netsissä sekä Washington Wizardsissa ennen kuin siirtyi entisen päävalmentajansa Doc Riversin alaisuuteen Los Angeles Clippersiin.

Bostonin kotiyleisö muistaa suosikkinsa edelleen lämpimästi ja siitä parhaimpana osoituksen vastaanotto, jonka Pierce sai Bostonissa viime yönä. Yleisö kiitti peluria seisaaltaan ja se sai kokeneen konkarin aina kyyneliin saakka. Hän sinetöi vielä viimeisen pelinsä Bostonissa komeasti naulaamalla ottelun loppuhetkillä kolmosen sisään ja yleisö repesi valtaviin suosionosoituksiin, vaikka kyseessä oli vastustajajoukkueen pelaaja.

Katso Piercen tunteikkaat jäähyväiset Bostonille yläpuolen videosta.