Korihait jahtaa kauden ensimmäistä vierasvoittoaan sekä yrittää samalla katkaista jo 12 ottelun mittaiseksi venynyttä tappioputkeaan, kun se kohtaa Lapualla Kobrat.

Edellinen visiitti Lapualle oli mielenkiintoinen. Korihait johti juuri ennen puoliaikaa jo 19 pisteellä (39-58). Kun ote alkoi lipsua, ei sitä vain enää saatu hallintaan. Kobrat tuli vielä kolmannen jakson aikana tasoihin ja viimeisellä neljänneksellä paineli 94-85 voittoon.

Kauden avauksessa Korihait pisti Pohitullissa lapualaiset polvilleen. Toisessa Uudenkaupungin kohtaamisessa taas Kobrat oli etevämpi.

– Kolme peliä on ollut, joista kahta on johdettu reilusti. Toinen pystyttiin voittamaan, toinen ei. Meidän pitää olla todella hyviä yhdellä yhtä vastaan -pelissä. He osaavat erittäin hyvin hakea hyökkäyksessä ne pelaajat, joiden kanssa meillä on vaikeuksia, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula arvioi Korihaiden sivuilla.

Kobrilla on selkeä pituusylivoima ja peliä pyörittää edelleen tuttuakin tutumpi Damon Williams.

– Heillä on isokokoinen joukkue, joka vaihtaa paljon screenejä. Damon on kova jätkä vieläkin. Määrittää edelleen pelitempoa ja löytää hyvin oikeat jätkät, Nikula kehui.

Dominique Lee poistui joukkueen vahvuudesta ja nyt jäljellä on neljä jenkkiä. Terveystilanne on tällä hetkellä hyvä, myös Eric McAlister on pelikunnossa.