Susijengin laituri jälleen tehokkaana USA:n yliopistosarjassa

© Kuva: Getty Images

Suomen koripallolupauksiin lukeutuva Alex Murphy oli Northeasternin yliopiston pistekärki 19 pisteellä, kun Northeastern voitti viimeisellä sekunnilla Charlestonin 73-72 (21-37). Voiton ratkaisi Bolden Brace, joka nappasi hyökkäyslevypallon ja nosti Northeasternin voittoon summerin soidessa.

Northeastern oli vielä puoliajalla 16 pistettä takana, mutta 13-0-runi toisella puoliajalla toi ”Huskiesin” takaisin Charlestonin rinnalle. Ottelu eteni tiukkana aivan viimeisillä sekunneille saakka, kun Charleston nappasi pisteen johdon 71-72 vain 22 sekuntia ennen loppua.

Pallo pelattiin Murphylle, jonka heitto kolisi raudoissa, mutta Northeastern sai taisteltua levypallotilanteesta itselleen päätyrajan. Northeasternin ohiheiton jälkeen Brace ryntäsi hyökkäyslevypalloon ja heitti vaikeasta asennosta vierasjoukkueen voittoon.

Murphy oli tulessa kaaren takaa heittäen viidestä yrityksestään neljä sisään. 19 pisteen lisäksi Murphyn näppeihin tarttui 8 levypalloa 37 minuutissa.
Ottelutilastot

Remu Raitasen San Franciscon yliopisto nappasi puolustusvoiton Santa Clarasta 61-58 (44-24). San Francisco johti puoliajalla peliä 20 pistettä, mutta sinnikäs Santa Clara nousi kannoille pääsemättä kuitenkaan ohitse. Raitanen nakutti 2 pistettä vapaaheittoviivalta ja noukki 4 levypalloa 14 peliminuutissa.
Ottelutilastot

Fiifi Aidoon Grand Canyon selätti kotikentällään UTRGV:n 76-57 (46-30). Aidoo viihtyi parketilla 19 minuuttia tehtaillen 5 pistettä, 3 levypalloa ja yhden riiston.
Ottelutilastot

Joonas Tahvanaisen Utah Valley hävisi UMKC:lle 76-84 (33-43). Tahvanainen haki yhden hyökkäyslevypallon yhdessä minuutissa.
Ottelutilastot


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä