Pyrintö ja Karhu esittivät Kauhajoella jännitysnäytelmän, josta kotijoukkue otti 12. kotivoittonsa peräkkäin. Ottelun alla Karhun Bojan Sarcevic palkittiin Korisliigan tammikuun pelaajana ja hyvin juhlakalu pelasi tänäänkin. Mies viimeisteli voittopisteet 92-90 vapaaheittoviivalta.

Ottelun lähtökohta oli, että Pyrintö matkusti Kauhajoelle vain kahdeksalla pelaajalla, kun Andre Stringer lähetettiin kotiin viikko sitten.

Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen kehui kotijoukkuetta, mutta löysi myös omiensa pelaamisesta paljon positiivista.

– Karhu oli tänään hyvä, niin kuin ovat olleet jo pitemmän aikaa. Puolustimme ainoastaan toisella neljänneksellä hyvin. Karhun hyökkääminen aiheutti meille hankaluuksia. Meillä oli tänään hyvä ilme, taisteltiin ja pelasimme kovaa. Puoliajalla asetimme tavoitteeksi, että olemme lopussa siinä asemassa, että voimme voittaa. Lopussa voittomahdollisuus sitten lipesi pois. Hyökkäyspäässä tuli muutamia huonoja valintoja. Saimme paljon vapareita, mutta laitoimme niitä paljon ohi. Missään nimessä emme ole tiputtaneet hanskoja. Täältä tullaan vielä, Palviainen totesi Pyrinnön sivuilla.

Topias Palmin mukaan Pyrintö ei kyennyt käyttämään omia tilaisuuksiaan hyväkseen.

– Panostimme levypallopeliin ja se oli alussa hyvää. Lopussa Karhu pisti alta palloa koriin, mikä sitten pelin ratkaisi. Hyökkäsimme hyvin ja saimme paljon vapareita, mutta niissä emme onnistuneet, Palmi harmitteli.