Kataja saamassa ykköstähtensä mukaan ratkaisevaan europeliin

Kataja kohtaa keskiviikkona FIBA Europe Cupin toisessa neljännesvälieräottelussa saksalaisen Bonnin. Kataja joutuu lähtemään otteluun 19 pisteen takamatkalta, mutta joensuulaisten takaa-ajoa helpottaa Teemu Rannikon mahdollinen paluu kokoonpanoon.

Kataja pelasi ensimmäisen osaottelun ilman Rannikkoa ja Tommi Huolilaa, saksalaisten riveistä puuttuivat montenegrolaissisäpelaaja Filip Barovic sekä takamies Konstantin Klein. Kaksi jälkimmäistä ovat sivussa myös keskiviikkona, mutta joensuulaisten osalta tilanne sairastuvalla näyttää jo paremmalta: Huolila palasi pelaavaan kokoonpanoon viime viikolla ja kapteeni Rannikon pukeminen otteluun näyttää todennäköiseltä.

Sen sijaan Rannikon poissa ollessa hänen saappaitaan sovitellut Ilari Seppälä on viime päivinä kärsinyt selkävaivoista eikä hänen pelaamisensa ole varmaa, Kataja uutisoi kotisivuillaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.