Karhu (18 voittoa/10 tappiota) matkustaa keskiviikkona Uuteenkaupunkiin, jossa se kohtaa Korihait (4/23). Korihait ovat juuttuneet Korisliigan jumbopaikalle. Haiden edellinen voitto tuli marraskuun lopussa ja sen jälkeen tilille on tullut 15 tappiota. Karhu taas porskuttaa kuuden ottelun voittoputkessa, joten lähtökohdat peliin ovat joukkueilla erilaiset.

Karhun kuuden ottelun voittoputki on sen Korisliigahistorian pisin. Putken voitoista kaksi on tullut vieraissa. Viides helmikuuta joukkue haki voiton Kouvolasta 86-80 ja koko voittoputki alkoi helmikuun alkupuolella 93-83-vierasvoitolla BC Nokiasta. Kotisalissa Karhu kaatui edellisessä ottelussa Kobrat 87–75. Juho Lehtoranta on parantunut flunssasta, joten Karhu saa keskiviikkona parketille koko miehistön. Valtteri Pihlajamäen pelaaminen on epävarmaa varusmiespalveluksen takia. Lisäksi Sami Toiviaisella on positiivinen ongelma, sillä kaikki viisi jenkkiä ovat pelikuntoisia. Austin Hollinsin ja Tate Unruhin pelaaminen on varmaa, mutta kolmikosta DeVaughn WashingtonDevonne GilesKammeon Holsey, Toiviainen valitsee kokoonpanoon kaksi pelaajaa.

Karhu ja Korihait ovat kohdanneet kaudella kolme kertaa. Joka kerta Karhu on poistunut kentältä sarjapisteiden kanssa. Lokakuussa Karhu voitti 102–94, joulukuussa 78-70 ja helmikuun alussa 95–72. Kaksi ensimmäistä ottelua olivat tasaisia, joten mikään selviö Karhun voitto ei keskiviikkona ole. Korihait ovat heittäneet Karhua vastaan hyvin, joten puolustuksessa kauhajokisilla on varaa parantaa.

– Pienen hengähdystauon jälkeen matkaamme Korihaiden vieraaksi. Pelimme on kulkenut viime aikoina varsin hyvin ja sen pohjalta lähdemme pelaamaan tasapainoisen vierasottelun. Emme saa päästää Korihaiden takamiehiä määräämään pelin tempoa, joten siinä ja levypallopelaamisessa onkin meidän erityishuomio, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen toteaa seuran sivuilla.