Pyrintö matkustaa keskiviikkona Lapualle Kobrien vieraaksi. Kohtaaminen on joukkueiden neljäs ja viimeinen runkosarjassa.

Kobrat on voittanut kaikki kolme aiempaa kohtaamista. Kahdessa ensimmäisessä peli pysyi tasaisena 20 minuuttia, mutta molemmissa Kobrat karkasi toisella puoliajalla selvään voittoon. Kolmannessa ottelussa Pyynikillä Kobrat karkasi ensimmäisellä puoliajalla, mutta Pyrintö kuroi eron kiinni ja pelistä tuli todellinen trilleri. Damon Williams ratkaisi viimeisellä minuutilla voiton kuitenkin lapualaisille.

Pyrintö taistelee armottomasti pääsystä pudotuspeleihin. Sen tavoitteen saavuttamisessa voitto lakeuksilta olisi arvokas. Viikko sitten Pyrintö ja Tyrone Nelson sopivat koeajan jatkamisesta viikolla. Nyt on päätetty, että sopimus jatkuu kauden loppuun asti, joten Pyrintö on saanut lopullisen kokoonpanonsa. Pyrinnön harventuneen ottelutahdin ansiosta joukkue on päässyt harjoittelemaan enemmän ja paremmin, ajamaan sisään Kelvin Lewisia ja Nelsonia sekä opettelemaan heidän mukanaan tuomien uusien taktisten mahdollisuuksien hyödyntämistä.

– Kobrat on erittäin fyysinen ja isokokoinen joukkue. Heidän transition-hyökkäyksensä on aiheuttanut aiemmissa kohtaamisissa meille paljon päänvaivaa. Lisäksi joukkueen selvä vahvuus on vastustajan mukaan adjustoituva puolustus. Vierasvoittoon tarvitsemme onnistumisia laajalta

rintamalta hyökkäyksessä ja Kobrien avainpelaajien vahvuuksien pois ottamista etenkin korin läheisyydessä, Palviainen toteaa Pyrinnön sivuilla.