Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourg otti tärkeän voiton kaataessaan Gravelines-Dunkerquen lauantai-iltana. Saksassa Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Frankfurt Skyliners nousi jälleen lähemmäs pudotuspelirajaa.

Ranskan ProA-liigassa Strasbourg voitti kotonaan Gravelines-Dunkerquen 72-64 (39-27) Murphyn tehtailtua tilastot seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja yksi syöttö. Voitolla Strasbourg harppasi sarjassa kuudenneksi.

Ranskan ProB-liigassa Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Roanne koki Boulazacille kirvelevän 66-68 (38-34)-vierastappion. Nuutinen urakoi ottelussa 32 minuuttia heittäen yhdeksän pistettä sekä ottaen neljä levypalloa ja riiston. Kanervolle kertyi 22 minuutissa kaksi pistettä, levypallo, syöttö ja riisto. Roanne on sarjassa kymmenennellä sijalla.

Saksan Bundesliigassa Herbertin ja Huffin Skyliners juhli 79-76 (34-37)-voittoa Würzburgista. Huff ei ollut kokoonpanossa sairastelun vuoksi. Voitolla Skyliners kavensi välimatkan pudotuspelirajaan kahteen voittoon.