Kouvot (12/16) jatkaa voitokkaan kotiluolan puolustamisen jälkeen tiukkaa vierasrundiaan matkustamalla keskiviikkona Joensuun Katajan (18/8) vieraaksi.

Sarjassa seitsemäntenä oleva Kouvot taistelee paikasta auringossa eli pääsystä pudotuspeleihin, kun taas neljäntenä majailevan Katajan tähtäimessä on tulla maaliskuun aikana reilulta takamatkalta heittämällä runkosarjan kärkeen. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset kaudella ovat 1-1 molempien voitettua kotonaan, joten keskiviikon jälkeen ohjelmassa on maaliskuussa vielä yksi kohtaaminen Kouvolassa.

– Katajan eurotaival on päättynyt ja se pääsee keskittymään Pantteri-jahtiin. Se ei helpota vastustajien asemaa Suomessa, mutta tekee asetelmasta tasapuolisen. Viimeisten vuosien aikana ei Katajan kohtaamisissa ole tapahtunut paljoa uutta. Joukkueen kapellimestarina häärii Teemu Rannikko, huippupelaajat vain vaihtuvat ympärillä ja tuovat oman nyanssin puolustamiseen. Tärkeintä on löytää toimiva konsepti Teemun käyttämien palloscreenien puolustamiseen ja vieläpä yrittää toteuttaa sitä mahdollisimman ehjästi. Jos siinä onnistuu, pitää vielä pystyä vastaamaan ympärillä olevien eurotason pelaajien 1-1-pelaamiseen. Eihän se helppoa ole, mutta hyvistä haasteista on maailma tehty, Kouvojen päävalmentaja Pieti Poikola miettii seuran sivuilla.